Error message

• Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in drupal_load() (line 1387 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in include_once() (line 7 of /var/www/html/sites/all/modules/custom/office_staff_api_for_lg_app/office_staff_api_for_lg_app.module).

नेपालको पहिलो बालमैत्री नगरपालिका, सुनवल नगरपालिकाको वेव साइटमा यहाँहरुलाई हार्दिक स्वागत छकृषि, पर्यटन,प्राकृतिक स्रोत, उधोग र व्यापार , समृद्ध सुनवलको बलियो आधार

सफा घर सफा टोल र शहर, सुनवल बासीको रहर सुनवल नगरपालिकाद्वारा सम्पूर्ण वडा कार्यालयहरुबाट भूमि तथा सम्पति कर सफ्टवेयर प्रणालीबाट बुझ्ने व्यवस्था गरिएको हुँदा आफ्नो भूमि तथा सम्पति कर बुझाउन सम्बन्धित वडा कार्यालयमा सम्पर्क गर्नु हुन सबै नगरवासीमा अनुरोध गरिन्छ जन्म दर्ता ३५ दिन भित्र नि:शुल्क / त्यस अवधि पश्चात रू २०/- मृत्यु दर्ता ३५ दिन भित्र नि:शुल्क / त्यस अवधि पश्चात रू २०/- बिवाह दर्ता ३५ दिन भित्र नि:शुल्क / त्यस अवधि पश्चात रू ५०/- सम्बन्ध विच्छेद दर्ता ३५ दिन भित्र नि:शुल्क / त्यस अवधि पश्चात रू ५०/- बसाइँ सराई दर्ता ३५ दिन भित्र नि:शुल्क / त्यस अवधि पश्चात रू ५०/- आर्थिक अवस्था कमजोर सिफारिस नि:शुल्क छात्रवृत्ति ( स्वदेश) सिफारिस नि:शुल्क

सुनवल हिलपार्क, सोमनाथ हाटबजार र अस्नैया हाटबजारको ठेक्का सम्बन्धी 30 दिने सुचना